Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

BOTRÁNY AZ ATV-BEN

HIRTELEN MEGSZAKÍTOTTÁK AZ ATV ADÁSÁT

A mostani gettótüntetést is az ATV-ből vezényelték, de ezt váratlan esemény zavarta meg. Miközben este hét után híreket mondtak, aközben a képernyő jobb szélén a tüntetést mutatták állandóan és azt mondták, hogy beszélni fog Horváth András is, aki a NAV csalásait leleplezte és Vágó Gábor, aki korábban LMP-s képviselő volt. És azt is mondták, ha a beszédek jönnek, akkor megszakítják az adást és műsorváltozás lesz, a közvetítés miatt. Ezzel szemben az történt, hogy az első szónoklatot az IWIV alapítója ordította el, aki a legmocskosabb szavakat mondta, amit most nem idézünk. Utána egy külön bohócműsort csinált a képen is látható Vágó Gábor, s azt hazudták, hogy óriási, hatalmas, több tízezres tömeg tüntet. Gyanítjuk, hogy a valóságban pár ezer belvárosi gettósöpredék örjöng a József Nádor téren. Vágó után egy állítólagos vállalkozó ment a mikrofonhoz, de alig hogy elkezdett papírból fölolvasni, ő is a legmocskosabb szavakat használta, de ez után hirtelen megszakították az adást. Mi azt feltételezzük, hogy ez a hangosan ordított mocskos szöveg az ATV-re nézve rossz fényt vetett volna, s ezért tették a lekapcsolást. Ez után a híradó műsorvezetője azt mondta, hogy „technikai okok miatt” szakadt meg az adás, majd újra kapcsolták a tüntetőket és most már Horváth András szövegelt, de az ő szövege gyakorlatilag langyos, hatástalan volt, a feltüzelt gettósöpredék számára. Egyelőre ennyi. Azért van nagy pofájuk és azért engednek meg mocskos szövegeket maguknak, főleg Orbán ellen, mert tudják, hogy Amerika mögöttük van, főleg a pénzével és biztatásával. Ez a gettóbanda a pestieket nem fogja tudni magához rántani. Kíváncsian várjuk, hogy kormány részéről, hogyan jellemzik holnap a Házban ezeket a mocskos szövegeket? Az enyhébbek ezek voltak: Orbánt „diktátor”-nak nevezték, „demokráciát” követeltek...”Mocskos Fidesz”, stb. Horváth András követeli, hogy a NAV-ot helyezzék kormányellenőrzés alá. A szónok már a beszéde előtt úgy berekedt, hogy a végén már beszélni sem tudott....Utána Vágó Gábor egy hét ultimátumot adott a kormánynak az intézkedésekre, de ha semmi sem lesz addig, akkor november 17-én újra kezdik a hőbörgést.

A PÁRTRENDSZERT KELL MEGSZÜNTETNI

A közvéleményt azzal tévesztik meg, mintha nálunk csak kormányhiba lenne. Mintha kormányok okoznák a bajokat. Arról az alkalmi szónokok hallgatnak, hogy a kormányokat pártok adják. Valójában RENDSZERHIBA van nálunk, 1945-1989 óta, máig. Ami a PÁRTRENDSZER miatt van. A pártrendszert azonnal meg kell szüntetni és akkor a nemzeti kormányok nem lesznek zsarolva, idegen hatalmak és belső ellenség által. A pártok gyakorlatilag bűnszövetkezetként működtek. A kétkamarás magyar Nemzetgyűlés pártok nélkül nagyon jól megoldana minden feladatot. Az ország vezetéséhez semmi szükség nincs bűnszövetkezetként működő pártokra.

Hozzászólások

Ez a dilinyós is jobban tenné ha inkább Rosinantét etetné mint bennünket!

Legyen Meleg Pártod

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.