Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

PUTYIN IDŐT NYER

Olvasónk hozzászólására külön válaszolunk itt, Törökország megitélése kérdésében, mivel fontos kérdést vetett föl.

PUTYIN ÜGYES TAKTIKUS

Szinte minden hírolvasót megdöbbentett Putyin nyilatkozata, miszerint az EU „ellenzése” miatt lemond a Déli Áramlat gázvezeték építéséről. Mindezt pedig a török elnöki palotában mondta, ami az első képen van. A török elnöki palotát alig pár hónapja adták át és nemcsak hatalmas méretű, hanem elképesztő pompával van fölszerelve. Állítólag több száz szoba van benne, pazarul kialakítva, hogy a külföldi látogatóknak leessen az álla. Sok szakértő szerint a mai Törökország az Oszmán Birodalom „visszaállítására” törekszik, ami nem is olyan hihetetlen, hiszen a nyugati EU-s országokban már több tízmillió török telepedett le. A hangsúly a letelepedésen van. Sok fiatal és felnőtt török már nyugati országokban született, ahol az iszlám vallás szerint rendezkedtek be és eszük ágában sincs erről lemondani. Mi ez, ha nem területi hódítás? Törökország a NATO tagja, határos a baráti oroszokkal, de az EU-ba senki sem akarja fölvenni őket, mert akkor az EU-ban ők diktálnának. Putyint igen érdekes ruházatú török katonák tisztelgésével fogadták. Volt pompa bőven, ahogy ez egy nagyhatalomhoz illik, 2-dik kép. A 3-dik kép azt ábrázolja, hogy a török elnök Obamakival így nem dugja össze a fejét tárgyalás közben, mint ahogy Putyin cárral ez volt. De hogy miről tárgyaltak, azt még senki sem tudja. Az biztos, hogy Putyin egy új török gázelosztót is bemondott, de az is lehet, hogy a Déli Áramlat lemondása csak egy tesztelés, ahogy azt a bolgár diplomata is mondta. Az biztos, hogy Putyin török látogatásnak óriási jelentősége van, lesz. A 4-dik képen az ukrajnai Luhanszk egyik épülete. Na, kik lőtték szét? Talán az oroszok? Egy ekkora lakóházat? Nem, ezt egész biztos az ukrán hadsereg lőhette szét. Az oroszok nem lőhettek szét olyan lakóházat, amiben oroszok vannak. Az 5-dik képen egy kurd harcos, „pesmerga” van, egy divatos golyószóróval. Érdekes módon az ENSZ nem itéli el az USA-t, amiért Irakban népirtást csinált. Milliók szenvednek ott embertelen menekülttáborokban, de ez sem érdeki az ENSZ-t. Most jön a magyar maffiacsalás. Közismert, hogy nálunk van olyan „segélyszolgálat”, akik eddig minden háborús övezetben föltűntek és ott inkább csak kémkedtek, mint hasznos munkát végeztek. Most ezek nem mennek a kurd területekre megvédni azokat, akiket Amerika vitt a vágóhídra.

 

 

Tags: 

Hozzászólások

Azért elég érdekes ez a török ország.Hogy van ez?Amerikai csapatok állomásoznak az országban közben putyinnal a török elnök parolázik? Nem rég asszadot közösen támadta a cia és török ország, az a diktatórikus állan, amelyről, kiderült, hogy az elit nagy rész az usából kapja az instrukciókat.Egy szabadköműves törökország ez....

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.