Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

KÜLFÖLDI HÍREK KÉPEKBEN

USA néger lázadások, megtervezetten. New Yorkban több mint 200 lázadót tartóztattak le.

 

Az USA dollár túlnyomó többsége fedezet nélkül kering a világban. Ázsiában a kínai Jüant egyre több országban ismerik el a nemzetközi kereskedelemben. USA támaszpontok a világ sok-sok országában, miközben Oroszországnak sehol nincs támaszpontja külföldi országban. Miközben Amerika az elmúlt hetven évben legalább hetven háborút viselt, beavatozva különböző országok belügyeibe, addig Irán még egyetlen országot sem támadott meg a II. világháború óta. Ebben egy kivétel volt, a 80-as évek elején, amikor az Irak-Irán háború volt, de ezt sem Irán kezdeményezte, hanem amerikai provokáció volt.

_____________________________________________________

AMERIKÁBAN A NÉGERLÁZADÁST SZÍTJÁK

Az első képen egy amerikai katona a néger lázadók elleni bevetésen, több hónappal ezelőtt Fergusonban. Azóta is folyamatosan tartanak a mesterségesen felszított lázadások, miközben a jogos rendőri intézkedéseket mocskolják és lejáratják a hírekben. Most már ott tart a nemzetközi zsidósajtó csalása, hogy nem a néger bűnözők a táma a főcímekben, hanem az, hogy „fehér rendőr” lőtt le négert, s mindezt úgy állítják be, mintha a négerek nem lennének bűnözők. Az amerikai börtönök többségében négerek vannak, miközben ők a lakosság közel 20 %-át teszik ki. A 2-dik Huffpost képen a New York-i rendőrség próbálja megvédeni a várost a kábítószeres gyújtogatóktól. Pár hete Brüsszel utcáit is ellepték a tüntetők, amik itt a DW képeken látszanak, de ezekről a tüntetésekről és kiterjedt gyújtogatásokról a hazai tévékben szinte semmit sem mondtak és mutattak. A következő képen hatalmas amerikai szállító helikopterek vitték hozták haza a német katonákat Afganisztánból. Egy hibás adatú kép a CNN-ből, amikor a skót választásokat elcsalták.

AMERIKÁNAK MINDENÜTT LEHETNEK KATONAI TÁMASZPONTJAI

Az amerikai katonai támaszpontok behálózzák az egész világot. Ezek egy része még a II. világháború óta jött létre, de mindig találnak új országokat is erre a célra. Csodálatos módon Amerika jogtalan katonai beavatkozásait senki sem meri szóba hozni. Még Magyarországon sem. Következő képen orosz-kínai-iráni államfő egy korábbi találkozón. A régi és az új pápa helyzete egyre szövevényesebb a legújabb hírek szerint. Egy friss hír szerint a pápa leváltotta a svájci gárda őrségének a parancsnokát, de azóta sem tudni, hogy ennek mi volt az oka. Vatikáni sötétség. Szintén a közeli napokban az egyik netes oldal olyan kérdést feszegetett, hogy a reakciós vatikáni bíborosok meg akarják buktatni a pápát, mert nem tetszik nekik sok intézkedése és a még élő Benedek pápát vissza akarják tenni a trónra. A cikk azt is írta, hogy Benedek pápának a leváltása is csalásos módon történt, másrészt Benedek pápa jelenlegi helyzete is elég zavarosan van megfogalmazva. Mi ezeken a pápai híreken egyáltalán nem csodálkozunk, mert a Vatikánban minden lehetséges. A hírekben hallgatnak arról, hogy Ferenc pápának amerikai sajtófőnöke van aki a propaganda vezetését irányítja. A pápa nem vallási kérdésekben nyilatkozik meg többségében, hanem politikai kérdésekben! A püspökök mindenütt hallgatnak, semmit se csinálnak csak néha színészi jelenetekben szerepelnek. Míg a kispapok húzzák az igát a templomokban, rájuk hárul az igazi munka, de ők politikai-közéleti kérdésekben nem szólalhatnak meg! Azok, akik a néppel a legközvetlenebb kapcsolatban vannak. Már, ahol. Következő DW képen Gorbacsov, a közismert Gorbi teljesen meghülyült. Legutóbb a berlini fal évfordulóján a németeknél járt és egyik szavával Putyin mellett állt ki, míg a másik szavával szapulta Putyint. Az alatta lévő képen balra egy német űrhajós, jobbra egy orosz, amikor legutóbb a hideg Kazahsztánban leszálltak az űrhajójukkal. Végül a koreai kommunista vezető újra nyeregben érzi magát, másik képen elfogott amerikait engednek szabadon a bíróságon. Az utolsó kép igen érdekes. A Hamas egységek Gázában menetelnek, s a fegyverek csövében valami fényes anyag áll ki, olyan mintha szurony lenne, de az nem a csőből szokott kiállni, hanem a cső mellett van.

ÚJABB PÁPAI HÍREK

House of Cards a Vatikánban

Ponti - akinek nemrég jelent meg a “Ferenc a farkasok között” című dokumentumkötete - úgy látja, hogy a növekvő ellenállás a pápa reformtervei miatt alakult ki. “Az elmúlt másfél évben sok minden történt, ami nem tetszik nekik. Különösen a családdal foglalkozó szinódus programja, az elvált és újraházasodott katolikusok megáldoztatása és a homoszexuális párok egyházi elismerése ellen tiltakoznak” - mondta Ponti. Növelte a feszültséget, hogy a pápa leváltotta hivatalából a konzervatív amerikai bíborost, Raymond Burke-t, aki nyíltan is bírálta a homoszexuálisok felé történő nyitást.Ponti szerint az igazi erőpróba a 2015 októberében esedékes szinódus lesz, ahol a pápa bajba kerülhet, ha nem tud a reformjai mögé erős többséget állítani. A szakértő úgy látja, hogy mindkét tábor készül az összecsapásra. “Ezt a játékot a politika szabályai szerint játsszák. Olyan most a hangulat a Vatikánban, mintha a House of Cards sorozatot néznénk” - mondta Ponti.

Benedek visszatérhet?

Közben a Washington Post már egy esetleges puccs forgatókönyvét is felvázolja. A lap vatikáni forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a konzervatív ellentábor “ellenpápának” nyilvánítaná Ferencet, és arra készülnek, hogy “eretnek lépései” miatt megfosztja hivatalától az egyházfőt. Egy ilyen szakadás esetén a konzervatívok XVI. Bendeket tekintenék legitim pápának. “Két egymással versengő hatalmi centrum alakult ki a római Kúrián belül, Ferenc illetve Benedek körül. A két tábor saját vezetőjét tekinti pápának, míg a rivális csoportét antipápának tartja” - mondta a Washington Postnak Hubert Wolf egyháztörténész. Az amerikai lap szerint Benedek hívei azt állítják, hogy az emeritus pápa 2013. februári lemondó nyilatkozatát szándékosan hibás latinsággal fogalmazta meg, ezért továbbra is ő számít legitim egyházfőnek. Ezt a feltételezést a 87 éves Benedek maga sem segített eloszlatni, miután magtartotta pápai nevét és reverendáját valamint egy, korábban az egyházjogban nem létező címet használ. Pedig lemondása után hivatalosan vissza kellett volna vennie eredeti nevét és címét, mint Joseph Ratzinger “Róma nyugalmazott püspöke” vagy egyszerűen “Ratzinger bíboros”. (atv, részlet)

 

Tags: 

Hozzászólások

Kemal Atatürk szabadköműves volt!!! És nagy valószínűséggel zsidó származású örmény!!!! A modern törökország egyértelműen szabadköműves, nyugatias beredezkedésű!!!!!

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.