Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

USA IZRAEL EGYMÁST ZSAROLJA

FURCSA PÁR

A Hetek cikke és képe lényegében azt feszegeti amit mi már jó fél éve is megírtunk, csak az a helyzet, hogy a tévékben és hírekben ezt mindenütt elhallgatják. Miben áll a két ország közti zsarolás lényege? Nemcsak azért furcsa pár a két államfő, mert érdekeik teljesen különböznek, hanem abban is, hogy a bolha az elefántot akarja táncoltatni, ami nem fog menni. Amerika nyugalmat akar, hogy föl tudjon tápászkodni, Izrael meg állandóan idegesíteni akarja Obamát. Persze Izraelnek azért reménytelen a helyzete, mert ha tegyük fel Izrael újból háborút csinál a palesztínok ellen, akkor nem ennyi rakétát fognak kapni mint legutóbb, hanem sokkal többet. Rádadásul Amerika akkor sem fogja segíteni Izraelt, ami miatt Izrael közel közel kerül a pusztuláshoz. De van ennél jobb téma is, amit ma feszegettek a rádióban. A mostani izraeli választáson, ha Netanyahu azzal jön elő, hogy Iránt fogja állandóan fenyegetni, azzal semmit sem ér el belföldön, mert a lakosság elsősorban a nyomor enyhítését várja és nem az Irán elleni cirkuszokat. És a gazdasági bajok megoldását várják, amire Nyahunak semmilyen receptje nincs. Úgyhogy Obamának belátható ideig nem kell tartani a pattogó bolhától...Az viszont biztos, ha Nyahu nyeri meg a választást, akkor kénytelen lesz kényszerkoalícióra lépni, ami állandó kormányválságot fog előidézni. Amit főztek most egyék is meg.

Hozzászólások

faszagyerek képe

Obama attól még egy cionista bérenc színész, csak egyszerűen nem ugyanazoknak a zsidóknak az érdekeit szolgálja. De őt a zsidó bankár kartell juttatta hatalomra, és ők is irányítják mind a mai napig, felesleges egy percig is azt hinni hogy annak a niggernek van bármilyen önálló döntése, mindent a háttérben terveznek meg a szabadkőművesek, és ez az egész egy komplett terv része. Még azt is eltudom képzelni hogy izrael tönkretétele szándékosan történik, hiszen a zsidók még egymást is rühellik.

gprswap képe

Én monjuk megnézném obama származását is a barack mind eredeti neve  a baraka héber szó...

Obama gyerekkori képe.Köztudott, hogy Barack Hussein Obama anyai ágon zsidó, ami azt jelenti, hogy az izraeli visszatérési törvény szerint vitathatatlanul elfogadható  zsidónak.

A képen a gyermek Obama és zsidó anyja Stanley Ann Dunham látható. A másik három kép is Obama zsidó anyját mutatja.

 

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.