Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

AMERIKA ÉS AZ EU ELCSÚSZOTT UKRAJNÁBAN

AZ OROSZOK ÉS KÍNA  LEGYŰRTE A DOLLÁRT

Az amerikai dollár elveszti dominanciáját a globális kereskedelemben, ami begyűrűző feszültséget okoz Washington és Moszkva között- mondta  F. William Engdahl politikai elemző, a PressTV oldalán. Az elemző szerint az amerikai kormány fedezet nélkül nyomtatja a dollárokat, hogy „megmentsék a csődbe jutott Wall Street-i bankokat”, ami a Federal Reserve szövetségi banknak nagy kihívás, hiszen ez a dollár mennyiségi higítását jelenti. Az elemző azt mondta, hogy Washington "ostoba"  az Oroszországra kiszabott szankciókkal, mert ezzel arra kényszerítette Moszkvát, hogy azonnal értékesítse a Gazprom kötvényeit, amelyeket nem a dollár piacon adott el, hanem a gyorsan fejlődő kínai jüanban." Az Egyesült Államok ezzel a szankciókkal csak saját magát lőtte lábon" – írta az elemző. Hivatkozott egy új jelentésre, miszerint a Nemzetközi Valutaalap  már érzi a "drámai változást", ami annyit jelent majd, hogy az amerikai dollár „mint tartalékvaluta fog szerepelni" a nemzetközi pénzpiacokon. "Az ostoba amerikai elnök, Barack Obama  a Moszkva elleni szankciókkal és fenyegetésekkel azt váltotta ki, hogy igen gyorsan átrendeződtek az óriás orosz cégek, mint a Gazprom  és Norilsk Nickel, a hatalmas ázsiai piacokon" - írta az elemző. „A NATO -vezette Ukrajna-i puccs és az azt követő válság" más országoknál  azt váltotta ki, hogy olyan megoldásokat keressenek, hogy csökkentsék a dollárkitettségüket." Az elemző befejezésül azt mondta: "Hülye emberek  az Egyesült Államok és a NATO vezetői, akiknek nem sikerült  átgondolni előre azt, hogy a globális tetteiknek milyen következményei lesznek." (pressTV, részlet)

Megjegyzés: a BRICS államok  (Brazilía, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika) vezetői már évekkel korábban arról beszéltek, hogy a dollár helyett egy közös valutát próbálnak esetleg kialakítani a nemzetközi kereskedelemben. Köztudomású, hogy Amerika és az EU az ukrán helyzet miatt akarja büntetni az oroszokat, de már Iránnál is bebizonyosodott, hogy az ilyen büntetések (szankciók) nem érték el a céljukat, hanem inkább visszaütöttek rájuk.

Hozzászólások

Kijevben az USA által fizetett tüntetőkkel csináltatják a balhét. Többen a pénzkereseti lehetőség miatt vesznek részt a tüntetéseken. Árfolyamok:- Tüntetni az első sorban: 400 griveny/nap (kb. 22 euró) + kaja.- Tüntetni a többi sorban 200 griveny + kaja.A cionisták semmire sem sajnálják a pénzt ha egy nemzet leigázását tudják vele megvásárolni.(A fenti információk egy a tüntetésen résztvevő, Mihály nevű kárpátaljai bértüntetőtől származnak)

Kijevben az USA által fizetett tüntetőkkel csináltatják a balhét. Többen a pénzkereseti lehetőség miatt vesznek részt a tüntetéseken.

Árfolyamok:

- Tüntetni az első sorban: 400 griveny/nap (kb. 22 euró) + kaja.


- Tüntetni a többi sorban 200 griveny + kaja.

A cionisták semmire sem sajnálják a pénzt ha egy nemzet leigázását tudják vele megvásárolni.

(A fenti információk egy a tüntetésen résztvevő, Mihály nevű kárpátaljai bértüntetőtől származnak)

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.