Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

Friss hozzászólások

 • Válasz: MERKEL „MUTTI” ÜZENETE A NÉMET NÉPNEK   2 év 5 hónap óta

  Facebook hozzászólás: "Az ilyeneket úgy hivják hogy ,,Schläfer" !!! Ami azt jelenti hogy ,,ALVÓ" !!! Régóta használják már és egyszer csak a semmiböl elökerül !Mikor megjelent ,,89-ben" már ,,Kohl"= Kohn !- szintén ZSIDÓ egyengette is az útját ! Ö csinált a DEMOKRATIKUS németország ,,kommunista" buta libájából kancellárt !!! GYÜLÖLI A NÉMETEKET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

  A zsidók Németországban gyűlölik a németeteket, Magyarországon pedig a magyarokat, de valóján gyűlölnek ők mindenkit aki nincs körbemetélve.

 • Válasz: OLVASÓI HOZZÁSZÓLÁSRA   3 év 3 hónap óta

  Köszönöm a részletes válaszokat.Nos több angol fórumot végig olvasva, én arra a következtetésre jutottam, hogy törökországban egy jelentős cryptozsidó közösség van.Aminek ténye letagadhatatlan.Sajnos valóban kevés a nyers információ.És ne feledjük a muszlim világ az erkorcsosulás posványára vezet, úgyan úgy mint a judaizmus.(hány népet magába olvaszott ez a "török" nemzet, vegyük példul a cuman türköket, akiket törökországban mint világos szemű, hajú töröknek ismernek és magyarul kunoknak nevezzük őket, ezt példul szintén kevesen tudják, vagy azt, hogy őket a perem vidékekről betlepítették a birodalom belsejébe, török magyar rokonság nincs mint az sokan hazudják, azonban léteznek népek a török birodalom területén, akik igaz szittyák leszármazottai)Ez igaz íránra is, ez a nacionalista szabadköműves vonal.Csak egy apró magyar vonatkozás, el lehet olvasni mikor a török Budát uralta a zsidóság száma mennyire feldúzadt. A jelenlegi örmény népnek nevettek többnyire valóban zsidók, azonban a görögök és örmények ellen tényleg létezett egy " holokauszt", és kik voltak hozzá elég bátrak az ifjú törökök, akik közt volt több elismerten zsidó származásúak.Ez az erőszakos nacionalimust a szabadköművesek eljátszották Magyar királyság ellenében is a szláv nacionalizmus felélesztésével.Ott a jómódú keresztény polgárság ellen hergelték a földnélküli nincsteleneket. About Kemal-  "And, supposedly, his family came from the Doenme, a sect of Turkish Jews that often hid their Judaism behind a Muslim front."Török Légi bázis : http://en.wikipedia.org/wiki/Incirlik_Air_BaseVégezetül azért írtam kapkodva a hozzászólásokat számos hibával, hogy ne álljunk ki, semmilyen fél mellett, a háttérbe nem láthatunk be.Pl Oroszországot ne úgy vegyük, mint egy hős az orosz nemzetért kiálló, szabadsághős, ez hazugság.Azt az országot nem Putyin vezeti, ő a végrehajtó, meg kell nézni, kik a fő tulajdonosok az orosz iparban médiában, kik az orosz rendszerváltók, nem árulok el titkot zsidók.Nacionalistákat, akik ezt szóvá teszik nem ritkán likvidálnak. Mind ezen mellett a két pólusi világrend látszata rengeteg zsarolásra, fűggőség kialakítására ad okot.Pl, hogy usa európa szinte minden országánam állomásozhat, vagy maximálisan belelát a tikosszolgálatok működésébe,Europát oroszország zsarolhatja nyersanyagokkal.Oroszország gazdasága egyenlő a 0-val.A fiatalok nyugati kapitalista rendszerben gondolkodnak, nyugati trendeket fogyasztanak.Pl nézd meg az orosz focit.Úgyan az az európai trend megy hogy egy csapatban a játékosok fele legalább néger vagy valami szines legyen. Orosz tévé egy pillanatát nézem minao, közgazdaságtani elemzője Lippmann, gondolom orosz. Az orosz közélet is  úgyan azon az aljas, zsarolós, megvesztegetős pilléreken nyugszik mint a nyugati.Ahol a tőkeöszpontosítás segítségével hatalmas előnyre tesznek szert. Ezekről sokkal részletesebben lenne értelme társalogni, no egyelőre ennyi. 

 • Válasz: FERENC PÁPA A GYILKOSOKKAL EGYEZKEDNE   3 év 4 hónap óta

  Kemal Atatürk szabadköműves volt!!! És nagy valószínűséggel zsidó származású örmény!!!! A modern törökország egyértelműen szabadköműves, nyugatias beredezkedésű!!!!!

 • Válasz: KÜLFÖLDI HÍREK KÉPEKBEN   3 év 4 hónap óta
  yo

  Kemal Atatürk szabadköműves volt!!! És nagy valószínűséggel zsidó származású örmény!!!! A modern törökország egyértelműen szabadköműves, nyugatias beredezkedésű!!!!!

 • Válasz: PUTYIN IDŐT NYER   3 év 4 hónap óta

  Azért elég érdekes ez a török ország.Hogy van ez?Amerikai csapatok állomásoznak az országban közben putyinnal a török elnök parolázik? Nem rég asszadot közösen támadta a cia és török ország, az a diktatórikus állan, amelyről, kiderült, hogy az elit nagy rész az usából kapja az instrukciókat.Egy szabadköműves törökország ez....

 • Válasz: BOTRÁNY AZ ATV-BEN   3 év 4 hónap óta

  Ez a dilinyós is jobban tenné ha inkább Rosinantét etetné mint bennünket!

  Legyen Meleg Pártod

 • Válasz: KÜLFÖLDI HÍREK KÉPEKBEN   3 év 9 hónap óta
 • Válasz: KÜLFÖLDI HÍREK KÉPEKBEN   3 év 9 hónap óta

  Obama törzskönyve. Clintoné-é vajon milyen? http://jovonk.info/2014/01/31/obama-buszke-zsido-felmenoirehttp://obama.network.hu/blog/mindent-barack-obamarol-blogja/nem-az-egyes...http://hungarian.ruvr.ru/2012_07_18/82047086/http://www.amagyaroldal.hu/hirek/comment/58#comment-58  Az anyja! Nem tudtam eldönteni vajon pénzért csinálja=szakmunkásVagy sportból, szeretetből akkor meg= ribbanc 

 • Válasz: USA IZRAEL EGYMÁST ZSAROLJA   3 év 9 hónap óta
 • Válasz: AMERIKA ÉS AZ EU ELCSÚSZOTT UKRAJNÁBAN   3 év 11 hónap óta

  Kijevben az USA által fizetett tüntetőkkel csináltatják a balhét. Többen a pénzkereseti lehetőség miatt vesznek részt a tüntetéseken.

  Árfolyamok:

  - Tüntetni az első sorban: 400 griveny/nap (kb. 22 euró) + kaja.


  - Tüntetni a többi sorban 200 griveny + kaja.

  A cionisták semmire sem sajnálják a pénzt ha egy nemzet leigázását tudják vele megvásárolni.

  (A fenti információk egy a tüntetésen résztvevő, Mihály nevű kárpátaljai bértüntetőtől származnak)

 • Válasz: AMERIKA ÉS AZ EU ELCSÚSZOTT UKRAJNÁBAN   3 év 11 hónap óta

  Kijevben az USA által fizetett tüntetőkkel csináltatják a balhét. Többen a pénzkereseti lehetőség miatt vesznek részt a tüntetéseken. Árfolyamok:- Tüntetni az első sorban: 400 griveny/nap (kb. 22 euró) + kaja.- Tüntetni a többi sorban 200 griveny + kaja.A cionisták semmire sem sajnálják a pénzt ha egy nemzet leigázását tudják vele megvásárolni.(A fenti információk egy a tüntetésen résztvevő, Mihály nevű kárpátaljai bértüntetőtől származnak)

 • Válasz: USA IZRAEL EGYMÁST ZSAROLJA   3 év 11 hónap óta

  Obama gyerekkori képe.Köztudott, hogy Barack Hussein Obama anyai ágon zsidó, ami azt jelenti, hogy az izraeli visszatérési törvény szerint vitathatatlanul elfogadható  zsidónak.

  A képen a gyermek Obama és zsidó anyja Stanley Ann Dunham látható. A másik három kép is Obama zsidó anyját mutatja.

   

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.