Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

AMERIKA BELSŐ ROHADÁSA

A hazai hírekben a kisvárosi lázadást (Charlottesville) elég mérsékelten mutatták, képeket alig vagy sehogy sem mutattak, igyekeztek az ügy komolyságát eltussolni. Valójában igen komoly tünetek ezek a megosztott Amerikáról. Hazai oldalon csak egy-két cikk kezdte pedzegetni a jelenség okait és igen sötét jóslatokat is megeresztettek Amerika sorsát illetően. Éppen erre az időre esett Trump elnök ámokfutása is, ami szerint az alig féléves közeli munkatársait már mind kirugta. S ami a legérdekesebb, hogy a bika módjára nyilatkozó Trump, most a városi lázadásnál teljesen elbizonytalanodott, mert nem mert egyik oldal mellé sem állni. Valójában a NEMZETI TÜNTETŐK  mellé kellett volna állnia, ezt ő is tudta, de a zsidók fékezték és elkezdett zavarosan beszélni. A városi csatákban se vetette be határozottan a rendőröket a csürhék és vörös söpredékek ellen, hanem hagyta hogy a tömeg majd csak megoldja a helyzetet. kézitusával. Ez így is történt. A HVG a fehér nemzeti tüntetőket nácik-nak állította be.

 

 

A FELSZÍN ALATT IZZIK A PARÁZS

Amerika megoldhatatlan, ősi bajokba kormányozta magát és jelenleg úgy tünik, semmi esély a kilábalásra, ehelyett inkább fokozódik a zűrzavar. A fehér-fekete ellentét mindig is megvolt, de újabban a GLOBALISTÁK, a cionisták sugallmazásaira bevetették a harcokba az ANTIFASISZTA (ANTIFA) nevű, fölfegyverzett rohamcsapataikat. Persze a robbanás ki volt provokálva a zsidók által, hogy Trump helyzetét még jobban aláássák. A kisvárosban van az amerikai polgárháború hős tárbornokának, Robert E. Lee-nek a lovasszobra, s ezt a csőcselék ledöntötte, leköpdösték és hasonlók. A déli államok voltak a fő rabszolgatartó államok és eredetileg ki akartak lépni az Unióból, de aztán leverték őket. Most a FEHÉR NEMZETI tüntetők újból elővették a régi konföderációs zászlót, amit az előző években mocskoltak, gyaláztak és betiltottak. Ugyanis ezek a déli államok a FEHÉR ÉRDEKEK mellett álltak ki  és harcoltak a néger bűnözés ellen. Tehát a másfélszáz éves bajok most újra előjöttek, hiszen a zsidók mindenütt a négereket és színeseket nyomják előre, hogy letörjék az amerikai fehér fajt. Most már a színesek több mint a felét képezik a lakosságnak. Legyen ez figyelmeztető jel a magyarok számára is, mert itt is ezt a felforgató munkát csinálják, hogy a magyarok kisebbségben legyenek, saját hazájukban. Nem véletlen, hogy a mostani fehér tüntetők az utcán ütemesen szidták a zsidókat is (CNN adását erről nálunk cenzúrázták!). Ezek a mostani jelenségek csak tünetek és arra utalnak, hogy az összecsapások később még nagyobb erőcvel fognak kiújulni, ugyanis a SOROS-Clinton-féle maffiahálózat célja hogy Trumpot mielőbb megbuktassák, hogy egy Obama-féle pojácát vagy egy másfajta zsidóbérenc bábot ültessenek a helyébe. Most úgy tünik, hogy Trump mintha elvesztett volna a talajt a lába alól, hiszen semmiféle megoldással nem jött még elő. A horogkeresztes zászlós kép a Huffpostból és az utána lévő három kép. Az utolsó képek az antifák bostoni ellentüntetéséről, ahol a csőcselék örjöngött, de ez a hírügynökségeknek kedves volt, őket nem kommunistázták.

Tags: 

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.