Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

KÜLFÖLDI HÍREK KÉPEKBEN

___________________________________________________________

AZ ENSZ HALLGAT AZ IZRAELI BOMBÁZÁSOKRÓL

Az 1-ső MH képen az látható, hogy a német-amerikai kémbotrány tovább fokozódik. Nesze neked NATO és közös bizalom…A 2-dik DW képen Merkel kínai barátaihoz rohant el, akikkel nagyon jók az üzleti kapcsolatok és közösen ÍTÉLTÉK EL, Amerika politikáját, amiket a világméretű kémkedésekkel csinálnak. A 3-dik DW képen Hillary Clinton, volt amerikai külügyér, aki most elnöknek készül és hatalmas méretekben reklámozzák már most a kampányát. Clintonnéról tudni kell, hogy vérbeli marxista! Tehát a zsidók nyomatják. A német ARD tévé vasárnap este élőben (!) közvetítette Clintonné szövegét, akit meghívtak a német tévébe és ott faggatták múltjáról és terveiről, nézeteiről. A tévévita több ezres közönség előtt zajlott, ahol nagy tapssal jutalmazták, hogy égették az amerikai külügyért. Többek között faggatták a Pakisztánban megölt Osama Bin Ladenről is, miközben nem őt ölték meg ott és akkor, az egy véres színjáték volt csak a világ becsapására, de Clintonné a tévé előtt is csak az Osama hazugságot folytatta.

IZRAEL PÁNIKBAN VAN, AMERIKA NEM SEGÍT NEKIK

Az egyik hírben azt állították nálunk, hogy egy nap alatt 100 rakétát lőttek a zsidókra és már közép-Izraelt is elérték és a fővárost és Jeruzsálemet is lőtték. Persze a zsidó veszteségekről mélyen hallgatnak, erről képeket sem mutatnak és csak azt mondták, hogy a „vaskupola” csak pár palesztín rakétát tudott lelőni (6-os) kép. Izrael viszont nagy bombázásokkal áll bosszút, amit már az Izrael-bérenc Jordánia is elitélt. Közben csoda történt nálunk a cionrádióban, mert idézték a palesztin követet, aki elmondta, hogy Izrael a legnagyobb jogsértéseket követi el, még a nemzetközi jogban is. Eddig még palesztín véleményeket soha nem közölt a Bródy Sándor utcai gettó. A 7-dik PressTV képen azt közlik, hogy egyre több ország nem használ dollárt a kereskedelemben, pl. oroszok, kínaiak, dél-koreaiak, stb. 8-as képünkön olvasónk véleménye erről. A 9-es képen a legújabb orosz hordozórakéta az Angara, amit most sikeresen teszteltek. A 10-es AP képen Snowden, akinek lejárt az orosz vízuma egy év után és most a hosszabbítást kéri. Csak azért beszélünk Snowdenről, mert a nagyon okos Földi László gyalázta őt a rádióban, hogy Snowden egy „hazaáruló”. Nem igaz! Nemzeti hős, mert a világ tudomására hozta az USA egyik legnagyobb bűnözését. Kérdezzük, hogy ezek után Földi László kinek „kémkedik”? Pontosabban, kiknek az oldalán áll? Hogy nem a magyar oldalon, az biztos. A 11-es AP képen az ukrajnai Luhanszk városból menekül a lakosság, mert az ukrán hadsereg lövi őket!!! És az EU és az ENSZ erről hallgat! És a magyar külügy is kussol!!! Most nincsenek „emberi jogok”? A 13-as képen az az orosz Mi-8-as helikopter, amiből használtan, most a HM vásárol az oroszoktól. Jól hallottuk, az oroszoktól és nem az amerikaiaktól. Sok hónapja Amerika ígérte, hogy adnak nekünk használt helikoptereket, de ebből semmi sem lett. Sőt, jó egy éve amerikai nagykövet sincs Pesten…

Hozzászólások

Obama törzskönyve. Clintoné-é vajon milyen? http://jovonk.info/2014/01/31/obama-buszke-zsido-felmenoirehttp://obama.network.hu/blog/mindent-barack-obamarol-blogja/nem-az-egyes...http://hungarian.ruvr.ru/2012_07_18/82047086/http://www.amagyaroldal.hu/hirek/comment/58#comment-58  Az anyja! Nem tudtam eldönteni vajon pénzért csinálja=szakmunkásVagy sportból, szeretetből akkor meg= ribbanc 

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.