Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

NEMZETKÖZI HÍREK KÉPEKBEN

Az alábbi képek egyrészt bizonyítják a nemzetközi agymosást, másrészt az elhallgatott hírekre is utalnak, amikről nem írnak. Ebben az évben igen jelentős európai és világpolitikai jelenségek történnek, amelynek a végkimenetele még nem látszik. De a nagy változások tanúi lehetünk.

1-ső DW képen a hamburgi Vörös Ház, ahol a kommunista-anarchista söpredéknek van a főhadiszállása, innen indították a rendőrök elleni támadásokat a közelmúltban. Hitler kancellár első dolga a vörös bűnözők félreállítása volt, minek következtében a romboló bűnözőket kiiktatták és ennek következtében rend és jólét uralkodott a III. Birodalomban. Most Hamburgban a városi rombolások során a rendőrök olyan parancsot kaptak, hogy nem szabad bántani a bűnözőket, mert ezek „antinácik”, tehát a rendszernek igen kedvesek. Több mint 500 rendőr sérült meg és sokan megtagadták a szolgálatot, mert nem kaptak még önvédelemre sem lehetőséget. Nálunk ehhez hasonló jelenségek az elmúlt években sűrűn előfordultak, hiszen söpredékekből nálunk is bőség van. 2-3-as képen a rendszer által védett bűnözők.

4-5-ös képen a londoni pokoli torony, ami véletlenül az EU-ból való kiválási tárgyalások előtt égett le, állítólag „zárlatos” hűtőszekrénytől. Zárlatos hűtőszekrénytől semmi sem gyullad meg.

6-os képen a két zsidó jól elvolt egymással a Vatikánban. Mindkettőjük a migráncsbűnözők nagy támogatói.

7-es DW képen a német védelmi miniszter katonái között. Azért a Wermacht és a Bundeswehr között óriási különbség van, az előbbi javára. 8-as képen a Fehér Bika és a Vörös Cár.

A 9-es kép egy kínai strand, csak hogy el tudjuk képzelni. A 10-11-es képen a Kedves Vezető, aki sok borsot tör Amerika orra alá, de a Buddha-fejű sem képes a jövőbe látni. A 12-13-as képek a hazai mocsok tobzódását látjuk, mi közterületi szennyezés, állami támogatással.

 

Tags: 

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.