Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

PUTYIN JÖN, MERKEL VÁRAKOZÓLISTÁN

AMERIKA - OROSZORSZÁG-NÉMETORSZÁG- HUNGARY

Érdekesen időzített a magyar diplomácia.

ÉRDEKES IDŐZÍTÉSEK

Január 19-én jött az új amerikai nagykövet, akinél az első nyilatkozata lesz majd érdekes, Ádernál történt látogatása után. Az biztos, hogy a pojáca CIA ügynököt azért küldték ide lopakodva tavaly, hogy a zsidó bevándorlóknak előkészítsék a talajt és az Orbán-kormány ennek érdekében megpuhítsák. Orbán kelepcébe fog kerülni az idegen bevándorlók miatt, mert akik a zöldhatáron jönnek azok nem kellenek, de akik Tel Avivból repülőgéppel, azok kóser és kivánatos megélhetési bevándorlók lesznek.

Ma bejelentették, hogy február 17-én jön Putyin elnök, aminél három fő téma lesz. 1- magyar-orosz kapcsolatok, 2 - gázügyek, 3 - Ukrajna kérdése. Persze az igazi téma az lesz majd, amit Putyin fog fölvetni. Érdekes módon Merkelt még nem időzítették be. Két eset lehetséges. Vagy Putyin előtt jön vagy utána érkezik, nem mindegy hogy melyik változat lesz majd. Mivel az EU elég "gázban " van, ezért kénytelenek lesznek az oroszok elleni büntetéseket ha nem is megszüntetni, de enyhíteni, ami viszont Amerika ellen hat. A héten történt orosz-iráni katonai szerződésről a hazai hírekben hallgattak. A PressTV képen a két védelmi miniszter. Szó van még a magyar USA nagykövet hivatalba lépéséről is, aki egy elég ismeretlen nő lesz. Az biztos, hogy a pesti amerikai nagykövetség lépései lesznek a legérdekesebbek a közeljövőben.

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.