Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

Rendellenes fény Dél-Urál felett.

Fórum: 

 

Miasszi fény

Ez egy ismeretlen és rendellenes jelenség Miasz város (Cseljabinszk körzete) felett. Helyi idő szerint 20013.06.16-án éjjel két órától. Több órán keresztül volt látható ez a fényjelenség, amire nem tudnak magyarázatot.

A SARKI FÉNY NEM ISMERETLEN ÉS NEM RENDELLENES

Ezt csak a kacsasajtóban szokták emlegetni ismeretlennek, ahogy az UFO-kat is ott hozzák föl "szenzációsnak", miközben minden UFO-nak vélt jelenségre meg van a tudományos magyarázat.

Evidens fizikai jelenség a sarki fény, amikor mágneses vihar van.
A KP-index jól mutatja / KP-index a mágneses vihar erősségét jelenti, a piros az extrém magas vihart ,ami 2013. 6.hó 16-án volt. Tehát ez természetes jelenség volt, amihez még csak nem is kell nagy szakértőnek lenni, csupán figyelni a jelenséget.
 
Erről számolnak be : 
 
Itt van a táblázat, ami a napi aktualitásokat mutatja :

http://www.n3kl.org/sun/noaa.html

faszagyerek képe

Bár sok UFO észlelés kamu illetve van rá logikus tudományos magyarázat, azért el kell ismerni hogy valószínűleg földönkívüli fajok már régóta látogatják a bolygónkat. A mainstream média csak szenzációt és viccet csinál belőle, de az igazság ennél jóval komplikáltabb. Argentina védelmi minisztere is elismerte, Irán külön katonai egységet hozott létre az UFO-k ellen (bár ők hivatalosan amcsi drónoknak minősítik őket, de mindenki tudja hogy olyan technikával még az USA légiereje sem rendelkezik). Persze akár rendelkezhet is, de csak akkor ha földönkívüli technológiát sikerült felhasználniuk. Az 51-es körzetként ismert titkos katonai kutatóbázis egy nevadai sivatagban található, és nagyobb költségvetése van mint a NASA-nak. Állítólag ott láttak már fura UFO jelenségeket, és ott kísérleteznek ilyesmikkel a jenkik. A teljes igazságot sose lehet meghatározni, de a rendelkezésre álló információk alapján valószínűnek tartom értelmes földönkívüli fajok létezését, akik már látogatják a Földet is.

faszagyerek képe

Természetesen a képen látható jelenségnek nincs köze az UFO-khoz vagy a HAARP-hoz, hiszen az tényleg sarki fény, de ennél sokkal érdekesebb jelenségeket is láttak már amit nem lehet ilyen könnyedén megmagyarázni. Például a világ táján hallható különös és hátborzongató hangok, amiknek a forrását nem sikerült még megállapítani, és a meterológusok is tanácstalanok.http://www.youtube.com/watch?v=oLIyh_L0_M8 

Letölthető teljes könyv:

Philip J. Corso – William J. Birnes

A ROSWELLI TITOK

Megszólal a leghíresebb ufóbalesetet kivizsgáló ezredes. Egy koronatanú megdöbbentő beszámolója az új-mexikói Roswell melletti 51-es körzetben történt rejtélyes ufókatasztrófáról, valamint az eset politikai és technológiai következményeiről. A szerző halála előtt közjegyző jelenlétében és eskü alatt erősítette meg, hogy mindaz igaz, amit az olvasó által kézben tartott könyvében megírt. Alighanem ez is közrejátszott abban, hogy ma már folyamatosan kerülnek fel az FBI honlapjára az esettel kapcsolatos dokumentumok, és az évtizedes titkolózást a folyamatos információcsepegtetés váltotta fel. Korábban a szemtanúkat szinte kivétel nélkül elhallgattatták, ám Philip J. Corso közel kilencvenévesen felfedte titkát: látta az ufó roncsait és a zuhanásban elpusztult földönkívülieket. Az ezredes tagja volt Eisenhower elnök Nemzetbiztonsági Tanácsának. Szupertitkos feladata az volt, hogy feldolgozza az 1947-es ufókatasztrófa anyagát a Pentagon számára, illetve irányítsa a lezuhant csészealjban talált technológiák (mikroprocesszor, lézer stb.) átvételét a katonai és a polgári felhasználás számára. További megdöbbentő információkat is tartalmaz a könyv az űrprogramokról és a hidegháborús időszak fejlesztéseiről.

http://www.scitsys.hu/dokumentumok/corso_birnes_a_roswelli_titok.pdf

vagy:

http://www.scitsys.hu/dokumentumok/corso_birnes_a_roswelli_titok.dochttp://bitshare.com/files/hrdsyqvw/rswllttk.rar.html

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.