Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

SZENNYTÉVÉKET BE KÉNE TILTANI

Ha Magyarországon nemzeti rendszer lenne a Szent Korona Törvény nevében, akkor szennytévék eleve nem is lehetnének. Mocsokráciában, a cionista patkányköztársaságban azonban minden mocsok és erőszak lehetséges, ez a napi valóság.

A HÍRTV ÉS ATV ÉLEN JÁR A HAMISÍTÁSOKBAN, DE AZ ECHO-TV IS A NYOMUKBAN HALAD

Közismert mindenki előtt, hogy Venezuela a világ egyik legnagyobb olajtermelő országa. Szépen is mentek ott a dolgok, amikor az egykori elnök, Chavez kezébe vette az irányítást és kicsavarta az USA-bérencek kezéből a tulajdonokat és sok más gyökeres és látványos változást csinált az ország érdekében. Azonban férgek ott is vannak bőven és ezek éppen olyanok mint nálunk, cionbérencek. Miután Chavez elnök gyanús körülmények között meghalt, utódjának Maduro elnököt nevezte ki, de sajnos Maduró már olyan örökséget vett át, amit az ottani söpredék és Amerika-bérenc körök teremtettek. Fellázítottak tömegeket és azóta is rombolnak, gyújtogatnak. Ami viszonylag könnyű nekik, mert az olajat Amerika és más országok nem veszik át tőlük, valamint a rágcsálók az olaj árát levitték igen alacsonyra, csak azért, hogy – ezt jól jegyezzük meg –, Oroszország, Irán és Venezuela minél nagyobb veszteségeket szenvedjen el. Miközben Oroszországot és Iránt gazdaságilag is büntették, aközben Obama és Trump elnök ügynökei ott vannak Venezuelában és pénzelik a bűnöző csőcseléket. Eddig Maduro elnök minden lehetséges módon igyekezett a társadalmi feszültségeket csillapítani, de ez a férgeknek nem tetszik, mert ők csak a zűrzavarban és a mocsokban érzik jól magukat, akkor tudnak igazán rombolni. Ezt teszik most is, miután az elnök Alkotmányozó Nemzetgyűlést írt ki, hogy valóban a nép akarata érvényesüljön és nem a cionbérenc pártoké.

A HAZAI SZENNYTÉVÉK ALJAS BŰNÖZÉSEI KORMÁNYTÁMOGATÁSSAL

Nálunk tombol a zsidó liberalizmus, a Fidesz-kormány teljes egyetértésével és támogatásával Mi azonban ezen gyilkos eszmék ellen elszántan küzdünk, amíg ki nem irtják ezt a mérget. A képmutató Fidesz azt mondja, hogy a kormány „nem szólhat bele” a sajtó és tévéügyekbe. Ez egyrészt hazugság, mert a gyakorlat mást mutat, másrészt a hazai közéleti és politikai dolgokért és viszonyokért elsősorban a kormány a felelős, hiszen az ő törvényeik szerint folyik nálunk a rablás és a módszeres társadalmi rombolás. Ennek jegyében ezek a fenti szemét tévék úgy állítják be a venezuelai eseményeket, mintha az elnök lábbal tiporná az emberi jogokat és nem hallgat a gyújtogató, lázító csőcselékre. Van egy olyan érzésünk, hogyha az alkotmányozó nemzetgyűlés sikerrel jár, akkor ez nagy pofon lesz a csőcselék számára, amiből az USA és a cionkörök is érteni fognak. Persze ezek nem ijednek meg ettől, tehát a férgek ellen a harcot tovább kell folytatni. Nálunk is.

Maduro elnök minden USA-zsidó terror ellenére folytatja az Alkotmányozást.

Ez azt jelenti, hogy a mókuskerékből kiszállnak, amit az ellenség gyártogatott korábban, ami teljesen megbéklyózza a vezetést, hogy igazságosan, szabadon élhessenek, a politikai bűnözőket meg kidobják a közéletből, mint a sz...os macskát. Olyan áltörvényt gyártogatott az ottani álellenzék (USA által támogatott zsidó bábok), hogy amennyiben az őslakos indián vezetés kerülne véletlenül a hatalomba, akkor akár 2 hónap múlva megtámadhassák a nyertest, ha elégedetlenséget produkálnak. Ilyen helyzetet azzal hoztak létre a zsidók, hogy minden élelmiszert felvásároltak, a lakókat kiéheztetik és utána azzal jönnek elő, hogy itt bizony „elégedetlenség van.” Na, az effajta áltörvényeket mind kidobják a kukába és a kiéheztetésért, mint népirtásért a legnagyobb büntetést fogják esetleg kiszabni. Továbbá a gyilkosságra való felbujtók is ugyanezen kategóriába kerülnek. De idetartozik az is, hogy Amerika az állandó kéretlen beavatkozásáért felelőssé lesz tehető. (tudósítónktól, részlet, kép presstv)

 

 

Tags: 

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
39%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
22%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
39%
Összes szavazat: 18

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.