Make each minute in a meeting worth

Press an Enter for your career! And hold it!

Knowing where you should go, and plan for it.

TERRORISTA ÁLLAMOK RENDELIK MEG A GYILKOSSÁGOKAT

Az elmúlt három évben megszaporodtak Európában az úgynevezett „terrorista” merényletek.

 

NEM TERRORISTÁKRÓL, HANEM BÉRGYILKOSOKRÓL VAN SZÓ

Európában a terrorista merényletek a 70-es években kezdtek elszaporodni, akkoriban az olaszoknál a P2-es szabadkőműves páholy rendelte meg ezeket, míg Németországban a Vörös Brigádok nevű bandák, akik mögött szintén zsidó érdekek húzódtak meg. A háttérről és a megrendelőkről akkor sem és azóta sem beszélnek. Az első nagyobb feltünést keltő tömeggyilkosságot a norvégoknál követte el a szabadkőműves ügynök (Breivik), aki 2011-ben 77 fiatalt és több felnöttet ölt meg. Jelenleg fényűző börtönben tölti idejét. Most nem soroljuk fel az összes többi merényletet, amelyek az USA-ban történtek főleG, majd áttették a célpontokat Európa meghatározott országaiba. Először a franciákat vették célba 2015-ben a zsidó szennylap szerkesztőségénél, de ez az ügy egy nagy szélhámosság volt, amit most nem részletezünk. Ezt követően Németország volt a célpont és kisebb mértékben a svédek. Sokan azt hihehették, hogy ezzel vége a megtámadott országok sorának. Most újabban Angliát szemelték ki, de ennek is meghatározott célja volt. A hírekben és a világsajtóban mindenütt úgy állítják be ezeket az ártatlan lakosok elleni merényleteket, mintha ezeket valami vérgőzös, bosszúálló iszlám egyének ötlete lett volna, holott ők valójában csak bérgyilkosok, parancsvégrehajtók. Az is hazugság, hogy az Iszlám Állam adta nekik parancsot, mert ilyen állam nincs, csak egy titokban tartott terrorbanda, akiket főleg amerikai fegyverekkel láttak el és a célokat Izraelből üzengetik meg nekik, összefogva a CIA-val. Közel jó öt év telt el, de még semmilyen Iszlám Állam vezetőt nem neveztek meg pontos névvel. Hát meg hogy lehet? Miközben mind Ameriában, mind Izraelben pontosan tudják kik a terrobanda vezető, akiket néha emlegetnek, de nem név szerint. Az időpontot, a célpontokat, az országokat és azt hogy hol és hogyan követik el a merényleteket, azt a cionista szabadkőművesek döntik el. Hogy mennyire megtervezett módon gyilkolnak és mennyire leplezik a szándékaikat, az most Angliában az elmúlt négy hónapban kiderült, mivel annyira primitív módon cselekedtek, amiből vissza lehet következtetni az eltervezett céljaikra.

Tegnap a rádióban a szakértők jó fél óráig szövegeltek a legutóbbi angliai választások eredményeiről, de a miniszterelnöknő rossz szereplése, pártjának gyengüle kapcsán egyáltalán nem hozták fel a bekövetkezett három merényletet. Mi volt ezekkel a célja a szabadkőműveseknek? Az, hogy Angliát legyengítsék amikor az EU-ból való kilépési tárgyalásokra sor kerül, ugyanis Theresa May „kemény” kilépést és kemény tárgyalásokat hirdetett meg az EU-val szemben, mivel az EU valami elképesztő nagy számlát nyújtott be az angoloknak, hogy fizessenek a kilépésért. Ebben az angolok elleni bosszúállásban valószínű Soros keze is benne lehetett, hiszen időközben már nyílvánvalóvá vált, hogy az EU szálait is ő mozgatja. Még az első két merényletet (London és Manchester) úgy ahogy el lehetett könyvelni, de a megrendelő gyilkosok csak most buktak le, amikor az angol szavazás előtt pár nappal előjöttek a harmadik merénylettel. Csak azért, hogy a kormányfő pártját legyengítsék a választáson és ez sikerült is nekik.

Az első londoni merénylet március vége felé volt, ahol 5 halott volt a londoni hídon és a parlament közelében elkövetett merényletnél. A következő nagyobb figyelmeztetés May kormányfőnek a manchesteri merénylet volt 22 áldozattal, majd közvetlenül a júniusi választás előtt jött a harmadik merénylet egy másik londoni hídon.Kép: 1-ső kép lezüllesztett angol rendőrök iszlám köszöntéssel szórakoznak, 2-dik kép az első londoni merénylet, ahol a parlament közelében egy rendőrt leszúrtak 3-dik képen, mert az angol rendőrnél nem lehet lőfegyver...4-dik kép igen érdekes, mert a mentőhelikopter odalán alul jól látható a „freemasons” szabadkőművesek felirat. Az 5-dik képen a legutóbbi gyilkosok, a 6-dik képen a manchesteri ártatlan áldozatok

Tags: 

MAGYAR OLDAL havilap előfizetése

Tudositok

MAGYAR OLDAL

Szavazás

MIT CSINÁL MAJD AMERIKA ÉSZAK-KOREÁVAL?
Megelőző fegyveres csapást mérnek a kommunista államra
75%
Tárgyalásokat kezdeményeznek a kommunista Koreával
0%
Megvárják amíg a kommunista Korea megtámadja valamelyik országot
25%
Összes szavazat: 4

Hozzászólások a cikkekhez:

Bejelentkezés

RENDELHETŐ KÖNYVEINKBŐL

Dicsértessék a butaság címmel, a Zsarátnok könyvek sorozatból leleplezi a katolikus egyház sok-sok bibliai hazugságát. A Führer birodalma nélkülözhetetlen alapmű. Cey-Bert Róbert Attiláról szóló könyve nagy hiányt pótol be, érdekfeszítően és olvasmányosan. A Liberalizmus bűn szól a könyv címe, de sajnos nálunk még a szó tartalmával sincsenek tisztában, hát még  ennek  az irányzatnak igen káros hatásaival, ami Magyarországon most uralkodik. Hitler beszédeit olvasva új világ nyílik meg előttünk, hiszen klasszikus szerzőről van szó, akit eddig csak mocskoltak. Egy üres zsák nem áll meg magában címmel, igen jó leleplező mű a gázkamra hazugságokról. Szovjet Oroszország címmel a bolsevik paradicsom pokla tárul a szemünk elé. Henry Ford A Nemzetközi zsidó című műve szintén alapmű. Hitler háborúja című könyv leleplezi azt a sok hazugságot, amit erről a témáról összehordtak. A képanyaga is rendkívül értékes. Végül az 1946-os Nürnbergi bosszúper eddig elhallgatott részletei máig szóló üzenetekkel, hogy mire voltak képesek a demokrata bűnözők.

RENDELHETŐ KIADVÁNYOK

 A könyv ára postaköltséggel együtt 6000 Ft, a Magyar Oldal előfizetőinek 5400 Ft

A könyv részletei az októberi számban olvashatók.

Magyar Oldal oldal előfizetéséről

A Magyar Oldal több évig volt a Facebookon, de 2016 márciusában teljesen jogtalanul törölték. Volt Facebook-os olvasóinknak azt javasoljuk, hogy a nyomtatott Magyar Oldalt vásárolják meg az újságosoknál, de elő is lehet fizetni. A lap nem csak elhallgatott témákkal foglalkozik, hanem olvasói véleményeket is közöl. Ezen az oldalunkon is hozzá lehet szólni a témákhoz.

Magyar Oldal legfrissebb számának tartalmából

A Magyar Oldal 2017 januári számának tartalmából: 

Emlékezés az ártatlanul kivégzett Bárdossy Lászlóra, a magyar királyi miniszterelnökre - Immár 72 éve nincs emléktábla a Markó utcai fogház falán, ahol a háború után több ezer magyart végeztek ki ártatlanul a bosszúállók, közöttük volt négy magyar miniszterelnök is - Ma időszerűbb mint 1956-ban - 1956-os írás a zsidókommunisták jellemzéséről - Kötelezettség nélkül nincs jog - Ősi koronázó városunk Pozsony - A faji származás a lényeg - 120 éve született Szálasi Ferenc - Sortűz az országház előtt, 1956-ban - Elég volt a pártrendszerből - Nem működik a képviseleti demokrácia - Nagy Imrov a tömeggyilkos - Levették a képernyőről - Magyarországon rablógazdálkodás folyik.